januar 23, 2018

Ledig stilling

Vi søker nye matchmakere

Ønsker du å jobbe selvstendig samt ha en jobb som gir mening? Liker du å jobbe tett med mennesker, er sosial og løsningsorientert?

Vi søker deg som ønsker en annerledes hverdag hvor du som matchmaker kan jobbe selvstendig med å føre folk sammen. Vi søker deg som har relevant kompetanse i forhold til relasjonsbygging og vårt yrke. For oss er det viktig å ha flere samarbeidspartnere med variert bakgrunn og utdanning. Kanskje har du bakgrunn innen coaching eller rekrutteringsbransjen? Tverrfaglighet gjør oss bedre egnet til å stå på for våre kandidater og finne den rette matchen.

Spleiset AS ønsker nye selvstendige matchmaker velkommen med på laget.

Hverdagen vår

Spleiset As er et unikt og seriøst datingbyrå med fokus på det menneskelige og personlige aspektet ved dating. Vi jobber tett med våre kandidater og tilbyr forskjellige pakkeløsninger til seriøse singel på jakt etter en varig relasjon. Spleiset As driver med matchmaking og fører folk sammen ved hjelp av personlige dybdeintervjuer og personlighetstester. Vi kvalitetssikrer alle kandidatene som registrerer seg i vår egen database, og møter alle kandidater personlig.

Å jobbe som matchmaker i Spleiset er en svært spennende og givende jobb, men det er også veldig krevende. En jobber tett innpå andre mennesker og det krever at en er sterk mentalt samt at en må være klar for å by på seg selv. En må også like å jobbe i et hurtig tempo, være tilpasningsdyktig og villig til å «gå den ekstra milen».

Dersom en skal lykkes i jobben som matchmaker kreves det at du er selvbevisst, er intuitiv, er god på relasjonsbygging samt innehar en genuin interesse for andre mennesker og kjærlighet.

Er du den vi leter etter? Kunne du tenke deg å bli en selvstendig matchmaker hvor du styrer din egen arbeidsdag? Ta kontakt med daglig leder på  kristine@spleiset.no og meld din interesse.