september 20, 2016

Om oss

 

EN UNIK OG PERSONLIG DATINGTJENESTE

 

Spleiset bringer likeverdige partnere sammen, Vi fører folk sammen.

Vi er spesialister på å finne en match som passer til dine individuelle behov. Dine personlige matcher finner vi gjennom grundige analyser av deg, og personer vi mener er en potensiell match for deg.

 

Diskret introduksjon

Matchmaking er en særdeles privat opplevelse som skal behandles deretter. Du vil gjennom hele prosessen ha en tett dialog med en av våres matchmakere. Våre matchmakere benytter seg av sine utstrakte nettverk og sin egen database i arbeidet med å finne din ideelle livspartner. Ditt navn, personlige detaljer eller informasjon som kan avsløre din identitet vil ikke bli delt med mulige matcher før du samtykker til dette.

Kristine Lervåg

Mitt navn er Kristine Lervåg og det er jeg som står bak Spleiset. Jeg synes at det er et behov for en forandring på datingmarkedet i Bergen. Så lenge jeg kan huske har jeg spleiset mine venner. Med en naturlig sans for spleising har jeg alltid hatt en drøm om å starte mitt eget datingbyrå hvor personlig oppfølging, samt et ønske om å hjelpe andre på reisen til kjærlighetens vei, er sentralt. Når du møter en av våre matchmakere vil dere ha en fortrolig samtale hvor du er hovedpersonen. Dine ønsker og forhåpninger er i fokus, og vi vil legge alt til rette slik at du kan føle deg trygg på å være åpen og ærlig om akkurat det du søker. Det handler om å skape en trygg og god relasjon slik at vi sammen kan finne din sjelevenn.

Namnlöst-1