juli 7, 2016

Matchmaking teamet

Spleiset har et team med spisskompetanse innen matchmaking og selvutvikling. Vi samarbeider tett med et felles mål om å gi deg en positiv opplevelse og et godt resultat.
Teamet

Kristine Lervåg

Matchmaker og grunder av SPLEISET

Jeg er din personlige prosjektleder og loser deg igjennom en spennende prosess. Med fokus på deg å dine ønsker gir jeg deg den tryggheten og det resultatet du trenger. Med flere års erfaring innen rekrutterings bransjen finner jeg den matchande kandidaten akkurat for deg og kjærligheten! Med min kompetanse gjennom min yrkes karriere skal vi stegvis hjelpe på de områder du ønsker. Vi i SPLEISET er spesialister innen partnerjakt og coaching. Det vi diskuterer i samtalen vår er konfidensielt og vil ikke bli formidlet videre.

Kontakt meg på : Kristine@spleiset.no


Coachene fra Mentora; Linda Nordskog og Carin Brandsrud

"For at et kjærlighetsforhold skal vokse seg sterkt, er god kommunikasjon viktig"

Mentora er stolte samarbeidspartnere i Spleiset, et spennende og nyskapende konsept. Konseptet gir mennesker som ønsker en livspartner nye muligheter for kjærlighet, romantikk og lidenskap på et trygt og seriøst fundament. Mentora vil bidra med støtte slik at kandidatene kan strekke sitt potensial og vise frem det beste i seg selv. Gjennom økt selvinnsikt og oppmerksomhet vil kandidaten ha mer klarhet og trygghet i seg selv. Videre vil kandidaten bygge opp selvstøtte, selvfølelse og ha mer tillit til seg selv i både kommunikasjon og det enkelte møtet. Dette kan bidra til mer tilstedeværelse og kontakt som kan gi flere muligheter, og det vil være komfortabelt og trygt å være utenfor komfortsonen.
Teamet

Linda Nordskog

Gestalt Psykoterapeut og registrert Hypnoterapeut

Linda har drevet egen klientpraksis siden 2005, og er daglig leder i Mentora og deleier i SåBra AS. Hun er registrert Gestaltpsykoterapeut MNGF og registrert Hypnoseterapeut NFKH. Hun jobber for tiden mye med barn og ungdom, helsearbeidere og det siste året mye med høytpresterende utøvere innen politikk, næringsliv og idrett. Hun veileder ledere innen taktikk og strategi i forhold til kommunikasjon og relasjon.
Teamet

Carin Brandsrud

Gestaltterapeut MNGF

Carin er utdannet Gestaltterapeut MNGF og er svært engasjert i gestalt. Hun er topptrent på relasjonskompetanse, og hun anbefales klienter som har utfordringer med forhold, enten det er til seg selv, partneren eller kollegaer på jobben. Sammen med Carin kan du se på hvordan du kommuniserer med dine omgivelser, og få råd og veiledning til hvordan du kan vokse på dette området.