april 23, 2016

Personlig matchmaking

Spleiset er et Bergensbasert matchmaking byrå som jobber med ett nytt og spennende konsept. Vi tilbyr en personlig og trygg mulighet for personer som ønsker å gå en ny vei for å finne sin sjelevenn. Via personlig oppfølgning og tett samarbeid med våre kandidater “fører vi folk sammen”. Spleiset ønsker et økt fokus på det menneskelige aspektet ved å skape nye og varige relasjoner. Vi ønsker at våre kandidater skal være hovedpersonene og vi har fokus på å skape gode opplevelser sammen.

Spleiset tilpasser ditt stevnemøte ved hjelp av et profesjonelt team som skreddersyr en personlig pakke etter dine ønsker. Vi håndplukker og kvalitetsikrer kanditater som passer for deg og dine interesser. Vi kan love deg en unik og annerledes opplevelse. Ved å velge en personlig matchmaker kan dine sjanser for å lykkes øke bettrakktelig.

Er du klar for endring? Tar du sjansen på å teste noe nytt?

Spleiset gir deg motivasjon til å ta grep om egen prosess. Vi gir deg veiledning og muligheten til å treffe spennende mennesker og skape nye relasjoner. Du velger selv hva som passer for deg. Hos oss er du trygg fordi vi vektlegger konfidensialitet og setter enkeltmennesket i fokus.Dette danner et godt grunnlag for reisen videre.

Resultat

Spleiset hjelper deg til å lykkes! Gjennom tett samarbeid og ved hjelp av dybdesamtaler og personlig oppfølgning har vi et mål om å skape langvarige og gode relasjoner.Vi veileder deg, og gir deg god tid til å bli kjent med en potensiell partner. Spleiset gir deg de rette verktøy til å tørre mer, til å utvikle deg selv og øker dermed også dine sjanser for å få en kjæreste.

Diskret introduksjon

Matchmaking er en privat og personlig opplevelse som skal behandles deretter. Som kunde hos Spleiset kan du føle deg trygg på at alle dine opplysninger og informasjon behandles helt konfidensielt. Vi er engasjerte og målrettet i vårt arbeid med å finne den rette personen tilpasset dine ønsker, livsstil og verdier.
Du vil gjennom hele prosessen ha en tett dialog med en av våre matchmaker, som vil benytte seg av sitt utstrakte nettverk og vår egen database i arbeidet med å finne din sjelevenn.

Personlig informasjon og detaljer som kan avsløre din identitet vil ikke bli delt med mulige matcher før du samtykker til dette. Alle registrerte profiler i vår database er skjulte. Profilene er kun tilgjengelig for våre matchmakere.