Årets julegave – veien til en kjæreste

Vil du vinne en kartleggings time til jul? Vi har nå en julekonkurranse hvor vi gi bort en 2 timers kartlegging til en verdi av kr 1380,- Alt DU trenger å gjøre for å bli med i trekningen av vår flotte julegave er å registrere deg som kandidat hos oss på www.spleiset.no.

Legg igjen «God jul» i kommentarfeltet på selve registreringsskjemaet så vet vi at du er med i trekningen.

Kanskje kan du legge denne gaven under treet i år med en hilsen i fra julenissen?

En kartleggingssamtale er et personlig dybdeintervju som varer i omtrent 2 timer. Det er en omfattende prosess hvor du blir kjent med deg selv på en ny og spennende måte. Vi stiller deg spørsmål som kan bidra til at du blir mer bevisst på hvem du er, og hvordan du fremstår.

Du kan også bli mer bevisst på hva du søker og hvem du søker etter.

Vi hjelper deg, og veileder deg, i jakten på kjærligheten. Det vi trenger av deg, er at du tar del i samtalen med et åpent og ærlig hjerte, samt at du er klar til å utlevere deg selv til oss. Det er selvsagt helt konfidensielt. Det som snakkes om, blir mellom oss.

I samarbeid med matchmakere fra Spleiset tas du igjennom din «dating» historikk, dine tidligere forhold og relasjoner. Vi vil komme med gode innspill og spørsmål for å få deg til å tenke nytt. Kunne noe blitt gjort på en annerledes måte? Hva har du lært og hvilke erfaringer har du gjort?

Et dybdeintervju er en meget spennende prosess for både deg og Spleiset.

Det handler om hvordan du markedsfører deg selv med en du aldri har truffet før, og om å videreutvikle dine potensialer og gode kvaliteter.

Spleiset setter fokus på hva du søker hos en annen partner og i et forhold. Ved å gjøre et grundig forarbeid og ta i bruk vår inngående kompetanse danner vi oss et godt bilde på hva du egentlig er på søken etter.

Du vil også få gode tips og råd i forhold til det å gå på stevnemøte, samt hvordan du kan forberede deg før et stevnemøte.

Vi kan ikke gå i dybden på hele prosessen, men vi håper du ønsker deg denne gaven til jul og registrere deg i dag. Tips gjerne en venn som kunne hatt gleden av en slik samtale.

Hos Spleiset er alle typer mennesker hjertelig velkommen, så lenge du er singel og ønsker et seriøst forhold. Vi er forberedt på det meste og du kan trygt komme til oss uansett hvilke problemstillinger eller utfordringer du sitter med. Vi er beredte på dette, og hjelper mer enn gjerne.

God førjulstid ønskes til deg.

Registrer deg, så er det kanskje akkurat DEG vi er så heldig å få møte.

 

Klem fra oss i Spleiset

http://https://www.facebook.com/search/top/?q=spleiset