Ville du gått på “First date”?

Vi i Spleiset er opptatt av å hele tiden utvikle produktet vårt slik at vi kan tilby våre kandidater ulike tjenester av høy kvalitet.

Noen av dere har kanskje sett programmet «First date» som gikk på NRK 3?

Det har vi i Spleiset og vi elsker det! For et flott program, ekte og ærlig. For dere som ikke har sett det, så handler det om mennesker som går på blind date.

Alle deltakerne er matchet opp på forhånd, av profesjonelle. «First date» foregår på en fin restaurant med god atmosfære hvor alt er tilrettelagt for at de spente single skal får en helhetlig opplevelse. Alle gjestene som er på restauranten er i samme situasjon og er på en blind date.

Etter stevnemøtene gir deltakerne ærlige tilbakemelding om hverandre. De forteller hva som gikk bra og hva som gikk dårlig.  Tilbakemeldingene gis enkelt vis. Etterpå settes parene sammen for at de skal kunne fortelle hverandre om de vil møtes igjen eller ikke.

Vi synes dette konseptet er super spennende og interessant!

Du som singel, er dette et konsept du kunne deltatt på?

Dette kan bli en helaften hvor alt er tilrettelagt for et magisk første stevnemøte, hvor vi som sertifiserte matchmakere setter opp single mennesker som matcher hverandre.

Vi vil ha et 15-30 min intervju med alle som ønsker å delta, slik at vi blir bedre kjent og kan gjøre en best mulig match. Våre kandidater vil da bli satt opp mot hverandre, uten at de får vite noe om den de skal møte på forhånd.  Vi vil være tilstede hele kvelden, for å både ta en samtale med deltakerne etter stevnemøte, samt som en støtte for de som måtte ønske det.

Høres dette interessant ut? Kommenter gjerne og del vår blogg post slik at andre single kan få komme med innspill.

Vi har laget en anonym markedsundersøkelse som vi håper du tar deg tid til å besvare, og gjerne del den med dine single venner.

Følg linken for å delta:

https://no.surveymonkey.com/r/TF5BPCB