Kjærlighet ved første blikk

Spleiset har vært så heldig og fått tillatelse til å lage et blogginnlegg om vårt første offisielle kjærestepar.

Matchmaker Kristine Lervåg møtte det lykkelige paret i går kveld, og kjærligheten i rommet var til å ta og føle på. Det finnes ingen tvil om at paret foran henne er forelsket. Her sitter det to mennesker som har funnet sin sjelevenn.

Vårt par ønsker å være anonyme, og vil derfor omtales som mannlig kandidat (36 år) og kvinnelig kandidat (35 år).

Hvor hørte dere om Spleiset første gang?

Vår mannlige kandidat hadde lest en artikkel om Spleiset i Bergens Magasinet. Artikkelen kom ut i februar i år. Han registrerte seg først som kandidat etter sommerferien.

Vår kvinnelige kandidat ble «headhuntet» av Spleiset. Matchmaker Kristine kjente ikke den kvinnelige kandidaten fra før, men har bekjentskap til hennes søster. Slik ble vår kandidat introdusert for Spleiset.

Hvorfor ville dere registrere dere hos Spleiset?

Han ville ha en seriøs dating kanal som ikke var nettbasert, samt en som gjorde en grundig jobb for han. Han ønsket å finne den rette matchen for han, og hadde stor tro på at en kompetent og trygg matchmaker kunne klare det.

Han sier selv at han ikke er noen by-type som liker å sjekke damer på byen i tro om å finne den rette. «Det er som lotto det» sier han……

Det var heller ikke noen «venners venners» som han kunne bli «spleiset» med.

Vår kvinnelige kandidat har erfaring med nettdating, noe som hun omtaler som useriøst. Hun har prøvd både Tinder, Sukker og match. Da Kristine tok kontakt med henne hadde hun bestemt seg for å runde av søke etter en partner via nettdating.

Hun var lei av det useriøse. Hun ville ha et produkt som var mer gjennomført.

Hvor lenge hadde dere vært singel?

Mannlig kandidat hadde vært singel i et halvt år.

Kvinnelig kandidat hadde vært singel i 1,5 år.

Hvordan var førsteinntrykket av Spleiset?

Vår mannlige kandidat sier at det var meget bra.

Kristine traff vår mannlige kandidat for første gang på et avtalt infomøte, på en kafe. Han bestemte seg etter det korte møte at han ville gå videre med Amors Spleiset Pakken. Denne pakken inneholder alt kunden kan ønske seg.

Han likte måten Kristine jobbet på for å finne den riktige matchen. Det grundige arbeidet for å finne en potensiell livsdeltaker, og grunnarbeidet som en matchmaker gjør. Han leste seg opp på vår hjemmeside og ble inspirert.

Han forteller videre at han synes prisen er helt overkommelig og mener det er en god investering i livet. Det er jo faktisk en av de viktigste investeringene i livet, sier han.

Vår kvinnelige kandidat er også positiv. Hun opplevde det første møte som seriøst. Hun er veldig opptatt av at matchmaking ikke er noe tull, men at det er profesjonelt. Måten Kristine la frem produktet, og forklarte mål samt måloppnåelse, gjorde at hun følte seg trygg. Hun bestemte seg for at hun ville være med på «veien» videre.

Hvordan var prosessen for deg i begynnelsen?

Vår mannlige kandidat fikk først info om at en annen kvinnelig kandidat ønsket å treffe han. Etter å ha fått henne presentert satt han igjen med en følelse av at det ikke var helt hans type kvinne.

Kort tid etter ble han presentert for vår kvinnelige kandidat, som ble «headhuntet» av Kristine. Det ble «full klaff» fra hans side, han hadde lyst til å treffe henne!

Hvordan var hjelpen underveis?

Vår mannlige kandidat ringte til vår kvinnelige kandidat og invitere henne med ut på en kopp kaffe. De gikk på et stevnemøte som varte i flere timer. Praten gikk lett og de fikk kjemi ganske fort. Under stevnemøtet ga de begge to uttrykk for at de ville treffes igjen, noe de også sa til hverandre før de gikk hver til sitt.

Matchmaker Kristine ringte for en tilbakemelding neste dag, for å høre hvordan det hadde utartet seg. Begge to var utrolig positiv og oppspilt, de ville treffes igjen! Kristine ringte begge partene dagen etter, for å meddele den gode beskjeden.

Underveis i prosessen oppstod det en alvorsstund / situasjon. Den ene parten begynte å tenke på bosituasjonen. Begge av kandidatene har barn og følte de ikke var flyttbar.

De avsluttet å møtes. Matchmaker Kristine ble en rådgiver i denne prosessen mellom partene. Med Kristine som en tredjepart ble det til at de traff hverandre igjen og forsatt er sammen den dag i dag!

Hva gjorde utslaget for at dere bestemte dere for å bli et offisielt par?

Det viktigste for begge parter er at de har det fint sammen, dette er prioritet nummer 1! For deres del innebar det at barna måtte ha et fint samspill. De har begge barn fra tidligere forhold, og det var avgjørende at de måtte gå overens med hverandre før de bestemte seg.

De valgte å reise på tur til utlandet, hvor barna også var med, og det gikk over all forventning.

De uttrykker begge to at de er like på de tingene som er viktige for dem, de har samme verdier og interesser.

Hvordan går det med dere nå?

Vi er forelsket! Vi har det godt sammen. Vår mannlige kandidat sier selv at de er «superforelsket».

Vi tilbringer mye tid sammen. Vi er blant annet treningspartnere og vi har reist sammen. Vår kvinnelige kandidat har barna 60% og kan være hos han på kveldene.

Hvordan har familien tatt det?

De har truffet foreldre, søsken og barna deres, de er begge blitt veldig godt mottatt!

Har dere sagt til familien hvordan dere møttes?

Vår mannlige kandidat har fortalt familie, venner og bekjente om hvordan de traff hverandre og at det var igjennom Spleiset.

Vår kvinnelige kandidat har vegret seg litt med å si hvordan de traff hverandre, men noen vet at det er via Spleiset.

Hvordan har barna tatt dette?

Det har gått veldig bra med alle barna og de går godt i sammen.

Hvordan ser fremtiden ut?

Den ser lys ut! Nå er det oss og da skal det være oss.

For alltid! <3