Klar for kjærligheten i 2018?

Det er nytt år og nye muligheter. Vi opplever en stor pågang av seriøse single som leter etter en de kan dele livet sammen med. Ønsker du noen tips og råd for hva du kan gjøre for å finne kjærligheten i 2018? Da bør du lese videre.

Det første du bør gjøre er å starte med å ta vare på deg selv, både psykisk og mentalt. Du må gå inn i deg selv og være helt ærlig ovenfor deg selv om hva dine ønsker og behov for fremtiden er. Hvilke verdier er viktige for deg? Hvilke interesser og hobbyer har du som en partner bør ha et ønske om å bruke tid på? Hvilke drømmer har du for fremtiden? Hva trenger du i et forhold, og hva kan du tilby et annet menneske?  Hvem er jeg? Hvem ønsker jeg å være?

Når du har besvart disse spørsmålene bør neste steg være å se på dine tidligere relasjoner. Har du noe uoppgjort? Sitter du igjen med negative følelser? Om svaret er ja her er det kun en ting å gjøre: ta tak i det! Ring eksen og still de spørsmålene du ønsker et svar på! Våg å ta steget fullt ut slik at du kan gå videre i livet med et åpent hjerte og sinn. Ta med deg de positive opplevelsene og følelsene du erfarte i tidligere relasjoner, tilgi det vonde og se tilbake på gamle minner med takknemlighet.

Bestem deg for at 2018 skal være det året du gir slipp på det gamle og lukker tidligere kapitteler for å starte et nytt.

Når du har åpnet hjertet ditt, kjenner deg trygg på deg selv og dine verdier kan jakten på kjærligheten starte.  Her kommer noen gode råd for hvordan du kan lykkes på veien til å finne din sjelevenn.

 

  1. Din type?

Slutt å lete etter samme type menn/ kvinner som du alltid har lett etter! Har du et bestemt bilde på hvordan han/hun MÅ se ut eller hvilken utdannelse han/hun MÅ ha? Det er kanskje en grunn for at det ikke har fungert tidligere, kanskje er det på tide å åpne opp øynene sine og gi flere forskjellige typer mennesker som bryter med ditt faste mønster en sjanse? Vær åpen for å møte nye mennesker og gi alle du velger å møte en ærlig sjanse.

 

  1. Gå ut av komfortsonen din!

Ta sjansen og by på deg selv. Våg å gå på stevnemøter og «logg deg på» den personen du møter. Vær interessert, lytt til hva vedkommende prater om og engasjer deg.

 

  1. Senk skuldrene!

Pust og slapp av, ikke ta alt for seriøst.  Ikke skap for høye og store forventninger til stevnemøte, eller personen du skal møte, i forkant. Selv om dere begge er seriøse og på jakt etter en livsledsager, er det ikke gitt at dere vil være klar for giftemål etter kun et enkelt treff.  Tenk positive tanker og fokuser på at du skal bli kjent med et nytt menneske, og at dere kommer til å få det hyggelig uansett hva utfallet blir. Går du på en smell og treffer et menneske som er helt feil for deg, snu det til noe positiv. Se på det som en mulighet til å lære noe nytt om et annet menneske, samt at du blir en erfaring rikere.

 

  1. Gi ikke opp.

Å finne den store kjærligheten og rette sjelevennen tar for de aller fleste litt tid. Svært få av oss opplever en “pang forelskelse” på det første stevnemøte. Du må ofte date flere personer før du møter et menneske du anser som en potensiell partner.  Istedenfor å fokusere på alle de negative tankene som lett kan oppstå etter en viss tid, snu det til noe positivt. Kanskje har du fått deg en ny venn under prosessen?  Eller lært noe nytt om deg selv?

Kjærlighet oppstår ofte når vi minst aner det.

 

  1. Hvilke signaler sender du ut?

Vær bevisst på kroppsspråket ditt og måten du fremstår på. Tenk over på hvilke signaler du faktisk sender ut og hva du egentlig prøver å kommunisere. Hvordan påvirker din tanke – og væremåte de personene du møter?  Hvordan oppfattes du som person? Samsvarer din intensjon med det som mottakeren oppfatter?

 

Vi håper du tar til deg tipsene vi kommer med og at de kommer til nytte. Spleiset ønsker deg lykke til i jakten på kjærligheten uansett om du velger å lete alene, via nettdating eller ved å benytte deg av vår tjeneste. <3