Matchmaking, hva er egentlig det?

Når vi møter nye mennesker og presentere oss, og vårt arbeid, opplever vi at folk er utrolig nysgjerrige på hva vi faktisk jobber med. Vi blir møtt med mye positivitet og engasjement, men få er klar over at det finnes en personlig datingtjeneste, som består av sertifiserte matchmakere. Matchmakere som står er klar til å hjelpe andre mennesker med å finne kjærligheten. Så hva er egentlig Spleiset og personlig matchmaking?

I nåtidens samfunn hvor vi lever i en verden som stadig digitaliseres, og tidsklemmen er en realitet, blir det vanskeligere og vanskeligere å skape nye relasjoner. Det har blitt en større utfordring å være singel og på jakt etter en seriøs partner. Det finnes utallige datingtjenester som er nettbasert. Det kan føles ut som om en er gått seg vill i en jungel av muligheter, når en benytter seg av disse tjenestene. Noen synes det er skummelt å være tilgjengelig på nett, med en åpen profil som andre medlemmer kan se. Andre single brukere kan fortelle om unødvendig tidsbruk på dårlige dater med folk som har utgitt seg for å være noe de ikke er. En kan være heldig å finne kjærligheten på nett, men det er et faktum at flere opplever falske profiler og sjikanerende meldinger.

Spleiset er en ny og annerledes datingtjeneste som tilbyr full konfidensialitet og personlig oppfølgning. I motsetning til nettdatingtjenester kan alle som ønsker det registrere seg kostnadsfritt som kandidat, og profilen vil ikke være åpen og tilgjengelig for andre registrerte. De er kun vi i Spleiset som har mulighet til å se hver enkel profil.  Hos oss kvalitets sikrer vi at alle som registrerer seg i vårt system er den de utgir seg for å være, i form av personlig intervju. På denne måten kan vi sørge for at alle i vår database er seriøse single som er på jakt etter en varig relasjon.

Som kunde hos oss i Spleiset tilbyr vi forskjellige pakker som vi skreddersyr til hver enkelt kunde sitt behov. Våre kunder får personlig oppfølgning, tips og råd angående dating samt oppfølgning etter daten. Vi opplever at kunder setter utrolig stor pris på akkurat dette med oppfølgning etterpå, fordi de da kan får en konstruktiv tilbakemelding på hva som gikk bra og hva som eventuelt kan forbedres. På denne måten kan en bli mer bevisst på seg selv og hvordan en fremstår for andre mennesker i en datingsituasjon.

Vi i Spleiset er genuint opptatt av kjærlighet og menneskelige relasjoner. Vi ønsker at alle skal oppleve kjærligheten og ha noen til å dele små og store øyeblikk med.  I en verden hvor stadig flere blir pålogget den digitale verden, samtidig som de logger av i den virkelige verden, ønsker vi rett og slett å spre kjærligheten!

<3lighilsen Kristine og Tina.

«Spleiset- vi fører folk sammen»