Er du en moden og trygg mann over 50 på jakt etter en ny relasjon ?

Vi jobber for tiden med flotte modne kvinner som er på jakt etter en partner. En mann til å dele små og store øyeblikk i hverdagen med.  En til å nyte livet sammen med, både som tur venn og reisekamerat.

Våre kvinnelige kandidater er selvstendige og reflekterte kvinner som ønsker trygge menn som har lyst til å ha en kvinne ved sin side. De er opptatt av å møte likeverdige mennesker som er på en god plass i livet og som ønsker å både beholde sin frihet til å være alene.

Vårt blogginnlegg i denne omgang er til deg som er mann, singel og over 50 år. Vi søker deg som er på jakt etter å møte single kvinner og som ønsker å være i et fast forhold.

Vi opplever at mange menn som har vært single en stund er redd for å gi slipp på friheten de har, og at det å ha fastfølge kan føles skremmende.

Visste du at single kvinner i samme alder ofte tenker og føler det samme? De har det komfortabelt og trygt med å være alene. De har funnet en ro og en frihet til å være seg selv og drive på med de aktiviteter som de måtte ønske. De er tilfreds med livet, men kjenner av og til på ensomheten og at det hadde vært fint til å dele livet sammen med noen andre.

Å starte på ny igjen kan både være skummelt og spennende. En kan se tilbake på tidligere forhold og huske både gode og dårlige minner. Det som kanskje kan virke mest skremmende når en skal gå inn i en ny relasjon er tanken på alle forpliktelsene. Men trenger nødvendigvis forpliktelser å være negative? Og må en gi slipp på seg selv og friheten en har blitt så godt vant med?

Våre kvinnelige kandidater svarer NEI! Et av de viktigste kravene de stiller er at en fremtidig livsledsager må kunne være selvstendig og at en kan beholde noe av friheten selv om en går fra ensomheten til en tosomhet.  Når en har levd et langt liv er det viktig at begge parter respektere at det er en historie og bagasje som følger med hvert enkelt individ og at det er rom for å kunne gjøre aktiviteter hver for seg og ikke bare sammen.

En må selvsagt ta hensyn til og ha et genuint ønske om å tilbringe tid med sin partner, men det skal ikke føles ut som et mas og krav. En av grunnsteinene for en god relasjon er tillit og respekt.  Det er viktig at det finnes rom for å være seg selv samt at en kan dyrke sine egne interesser.

Vi ønsker å presentere et par av våre kvinner som søker en kjæreste, og ber deg ta kontakt dersom du ønsker å møte noen av våre kandidater.

 

Kandidat 1

Vår første kvinnelige kandidat er en raus og positiv dame i begynnelsen av 50 årene. Hun er en kvinne som er ærlig, direkte og nær. Hun er ei dame som liker å gi av seg selv og det å glede andre er noe av de beste hun vet. Hun er familiekjær og liker å være sosial. Hun inviterer gjerne til sosiale og hyggelige sammenkomster. Dette er ei dame som har et øye for kunst og interiør og liker å ha det ordentlig rundt seg. Hun er glad i å reise, liker å være med på forskjellige aktiviteter/arrangementer og er gjerne litt spontan. Hun har også begynt å trene, noe hun liker mer og mer.

Dette er ei dame som ikke er redd for å by på seg selv og som gjerne søker en som ikke er helt A4. Hun er omsorgsfull og innehar mye kjærlighet som hun gjerne deler med rette vedkommende. Hun er en ekte humørspreder, og en kan ikke unngå å smile når en er i samme rom som denne damen. Hennes fremtidige kjæreste har gjerne noen av de samme interessene og verdiene som henne, og hun ser frem til gode samtaler om alt og ingenting.

Kandidat 2

Vår andre kvinnelige kandidat er en sprek dame i begynnelsen av 60- årene. Hun sier selv at alder bare er et tall, og at hun føler seg ung til sinns. Hun er en utdannet dame som er opptatt av kunst og kultur. Hun går gjerne på teater eller konsert. Hun har en stor kjærlighet for musikk og liker bla. Jazz, blues og klassisk musikk.  Hun er veldig glad i å gå tur og søker en som kan bli med på både toppturer og turer i skog og mark. Hun er glad i å trene og trener både på treningsstudio og går og svømmer. Hun er også veldig glad i å reise, og tar seg gjerne en tur til varmere strøk. Hun søker en mann med noen av de samme kvaliteter og interesser

 

Kandidat 3

Vår tredje kvinnelige kandidat er en sprek dame i midten av 60 årene. Dette er ei positiv og hyggelig dame som liker å ta vare på seg selv. Hun liker å være velstelt, men kan også ta på deg både kjeledress og hansker. Hun er ikke redd for å ta i et tak. Hun er ungdommelig, ærlig og passe sprek. Hun er et ordens menneske som har masse humor og selvironi. Hun innehar mange gode kvaliteter og verdier. Hun har stor omtanke, respekt og omsorg for mennesker rundt henne. Vi opplever henne som en pålitelig, raus, åpen og initiativrik kvinne. Hun er engasjert og kreativ. Hun er glad i å gå en tur, liker seg godt i båt og går gjerne på konserter/revy/show etc. Hun er sportsinteressert, glad i å reise og nyter gjerne et godt måltid sammen med en potensiell partner. Kan også nevne at hun er glad i musikk og er en lidenskapelig danser. Har du glimt i øyet, er litt handy og er en trygg positiv mann som ikke er redd for å være litt uhøytidelig? Da er kanskje du den rette for vår kandidat!

 

Ønsker du å møte noen av kandidatene vi har presentert? Eller er nysgjerrig på å møte andre kvinner ved hjelp av Spleiset? registrer deg kostnadsfritt i dag, så tar vi kontakt med deg.