Ønsker du en varig relasjon?

Når en kandidat tar kontakt med Spleiset er han eller hun singel og ønsker en varig relasjon.Kandidaten registrer seg i et skjema igjennom vår hjemmeside og en matchmaker fra Spleiset AS tar kontakt via telefon.

Så er prosessen i gang!

Vi ønsker å treffe deg her på vårt kontor på Straume til en kopp kaffe og et helt uforpliktende møte.Du bestemmer selv hva vi skal gjøre eller hvordan vi skal gjøre det.

Spleiset har i dag en stor database med både menn og kvinner. Vår database består av 60% kvinner og 40% menn i alderen fra 30 år til 70 år.Vi ønsker alle seriøse single på søken etter en varig relasjon, velkommen til oss.

Vi booker et møte for å kartlegge deg som person og livs deltager til den andre parten. Husk at du må by på deg selv i denne prosessen. Vi bruker den tiden du trenger, for å få de svarene vi trenger, slik at vi kan søke etter en god match til deg.

Under dybdeintervjuet ber vi deg ta en personlighetstest. Denne kan vi bruke som et verktøy for at du skal bli bedre kjent med deg selv og reflektere over hvem du er. For at vi skal kunne bruke resultatet av testen avhenger alt av at du våger å være 100% ærlig ovenfor deg selv når du svarer. Er du ikke det kan utfallet av testen bli noe helt annet enn den du innerst inne er.

Vi gjør en grundig analyse over hvem du er og kartlegger deg og dine behov. Spleiset er ikke datastyrt som andre nettbaserte datingtjenester, vi gjør jobben selv.

Vi møter hver enkelt person som ønsker at vi skal finne en match til dem. Vi kvalitetssikrer alle! Hos oss slipper du å kaste bort tiden på useriøse mennesker og falske profiler.

Når søket begynner kjenner vi deg bedre som person og hvilke fremtidig kjæreste du ønsker. Spleiset har en stor database i dag med både menn og kvinner – men dette betyr ikke at vi nødvendigvis har akkurat din sjelevenn i vårt system nå. Det er da jakten begynner! Vi må ha øyne og ører med oss overalt hvor vi ferdes slik at vi kan rekruttere din fremtidige kjæreste.Spleiset må alltid være ute på markedet for å finne passende kandidater til våre kandidater.

Søket etter akkurat DIN partner kan ta tid. Vi er allerede i de kretsene du ikke befinner deg i, men vi må kartlegge behovene fra den andre parten også ved hjelp av den samme prosess som med deg.

Dette gjør vi fordi vi ønsker den perfekte match! Spleiset gjør jobben for deg, det er vi som jakter etter din partner. Du som kandidat kan gjøre dine vante ting, trene, treffe venner, være med dine barn eller reise bort. Om du ønsker kan du slutte å være på nettet for å lete igjennom flere profiler i timevis og kaste bort dyrebar tid.

Det er Spleiset som leter, søker og prater med de du kanskje har en match med.Noen ganger tar prosessen tid. Det ligger mange timer bak en matchmaker sitt arbeid. Vi blir kontaktet både morgen og kveld og er fleksible. Vi vil at arbeidet skal være gjennomført og stemplet med godkjent! Og tenke, JA dette er kandidaten til han eller henne!

Hvor lang tid ville du brukt selv? Og hvor mange timer bruker du selv i dag bak nettet? Eller hvor mange dater har du hver uke? Hvor mye tid og penger bruker du på dette? Ville du gjort noe annet? Vil du at naboen eller kollega eller en ex-kjæreste skal se din profil? Ville du ansatt en til å gjøre jobben for deg?

 

Vi i Spleiset jobber med dette som yrket, hver dag. Dette er vår hverdag! Dette er jobben til en matchmaker i Spleiset! Vi gleder oss hver eneste dag til å treffe deg og nye mennesker og få høre deres historie. Vi gleder oss til å begynne en spennende reise med dere.

Spleiset vil ha kvalitet og ikke kvantitet, av den grunn kan det ta litt tid før den rette matchen blir hanket inn. Vårt stempel er KVALITET!

Ingen profiler hos Spleiset får et stevnemøte uten at vi godkjenner deg, han eller henne!

Så husk at tålmodighet kan være gull: den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.