Passiv kandidat

Spleiset opplever en stor pågang og vi får inn stadig flere og flere nye kandidater. Denne trenden er særdeles positiv og vi er glad for at vår database hele tiden oppdatere seg med nye flotte mennesker.

Grunnet stor pågang, og nye kunder har vi valgt å blogge om hva vi forventer av våre kandidater og hva de kan forvente seg av oss.

Vi er ikke datastyrt

Vi i Spleiset er opptatt av kvalitet og ikke kvantitet! Vi utfører derfor all jobb med å kvalitetssikre våre kandidater manuelt. Dette innebærer at vi må møte hver eneste kandidat personlig for å sjekke at vedkommende er den de utgir seg for å være. Vi ønsker at vår database skal inneholde kun seriøse og oppriktige single som er på jakt etter en varig partner. Når du som singel velger å registrere deg hos oss må du være forberedt på at vi tar kontakt med deg og være klar for å møte oss. På denne måten kan vi sammen sørge for at det ikke finnes useriøse og falske profiler i vår database.

Full konfidensialitet

Som kandidat hos oss lover vi deg full konfidensialitet og diskresjon. I motsetning til samtlige nettdating steder hvor bilder og profilinformasjon er tilgjengelig for andre registrerte, vil ingen av våre kandidater få tilgang til andre registrerte sine profiler. Det er kun våre matchmakere som vil ha tilgang til din profil. Du vil heller ikke bli presentert for betalende kandidater uten at vi har spurt deg på forhånd.

Muligheter for stevnemøter

Som passiv kunde kan du bli matchet opp mot en betalende kunde, men vi vil ikke jobbe aktivt for å markedsføre deg. Vi får ofte telefoner og epost av passive kunder som lurer på om når de skal få gå på et stevnemøte. Vi må da presisere at det er for våre betalende kunder vi jobber aktivt. Dersom du ønsker å øke dine muligheter til å finne en partner og få en match av oss, anbefaler vi deg å ta en titt på vår hjemmeside for å finne ut hva vi kan tilby deg.

Hva forventer vi av deg som er passiv kandidat?

Dersom vi skal kunne gjøre en god jobb for våre kandidater er det viktig at alle som registrerer seg hos Spleiset er klar for å møte nye mennesker, samt at de  har lyst til å gå på stevnemøter. Du må være åpen for å treffe oss og ta imot våre tilbakemeldinger og vår oppfølgning. Når vi skal kunne matche passive kandidater opp mot våre betalende kandidater, er det viktig at vi opprettholder den kvaliteten våre kandidater betaler for. Vi har et datastyrt matchingsystem integrert i vår database, men vi fokusere allikevel på å utføre våre matcher manuelt. En robot vil ikke kunne konkurrere med menneskelige sanser og intuisjon, noe som vi opplever som avgjørende for å få en god match.

Vi forventer også at du laster opp bilder på din profil. Vi kan ikke presentere deg som er passiv kandidat for våre betalende kandidater dersom du ikke har bilder på din profil. Et lite tips fra oss her er at du gjerne kan laste opp flere bilder av deg selv. Tenk på hvordan du ønsker å markedsføre deg selv! Er du en aktiv person legg gjerne med et bilde som illustrerer dette. Er matlaging din store lidenskap? La oss få se et bilde av deg i action. Husk på at du bør bruke litt tid på å velge ut hvilke bilder du mener viser oss, og potensielle matcher, essensen av deg!

Vi ønsker deg som er singel, seriøs og på jakt etter din sjelevenn hjertelig velkommen til oss. Vi ser frem til å møte akkurat deg.

Klem fra Tina og Kristine