To par er klare for blind date!

Endelig har vi funnet to flotte par til vårt blind date arrangementet!

Vi er så takknemlige for at så mange har meldt sin interesse, for vi vet at det krever både mot og eventyrlyst til for å kaste seg ut i noe slikt! Dere er tøffe og modige! :)

Vi fikk inn flotte kandidater, både av menn og kvinner, fra 23 år til 73 år. Dette er ganske sporty og veldig, veldig kjekt for oss.

Spleiset fikk muligheten til å treffe mange av de som meldte seg på. Alle var fine og flotte kandidater, med fantastiske historier! Vi er så utrolig heldig som får treffe så mange mennesker i løpet av en dag.
Alle aktuelle kandidater måtte gå igjennom personlighettest og en liten intervjurunde med oss slik at vi kunne bli litt bedre kjent med alle sammen. Etter grundige analyser og gjennomgang av alle som hadde meldt seg på, kom vi frem til en beslutning.

Vi takker alle som stilte opp og ikke minst at vi fikk et innblikk i din verden.

Alle våre kandidatprofiler er konfidensielle, ingen andre enn Spleiset sine matchmakere har tilgang til disse profilene i vårt system. Dette er din trygghet hos oss.

Vi sender et par i 20-årene og et par i 50-årene på date. Dere skal selvfølgelig få lese hvordan dette gikk når begge datene er gjennomført.

Har vi klart å matche disse parene etter deres preferanser? Vil de treffe hverandre igjen?
Vi kan love dere at vi er like spent som parene som skal på date! Vi har sommerfugler i magen og gleder oss veldig til å følge opp kandidatene.

Alle kandidatene som ikke ble trukket ut eller fikk snakket med oss i denne runden, har fått en mail fra oss. Vi ønsker gjerne å treffe alle til en kaffeprat på vårt kontor på Straume.

Til dere som leser dette og ønsker å komme innom oss for en uforpliktende prat, er dere hjertelig velkommen!

Spleiset gleder seg til å dele parene sin historie med deg, følg med på vår Facebook, Instagram og hjemmeside.

Ha en deilig påske :)