Er du en trygg og oppegående mann? Vi har en utfordring til deg.

Er du lei av å prøve lykken på byen eller på nettet? La oss finne lykken for deg.  Kast ikke bort dyrebar tid, når vi kan gjøre jobben for deg. Du sitter hele tiden i førersetet og tar de viktigste avgjørelsene. Når vi er ute og søker etter den rette kvinnen som matcher dine preferanser, kan du bruke fritiden din akkurat slik du ønsker.

Spleiset AS jobber for å skape gode og langvarige relasjoner. Vi har en database bestående av kun seriøse single som alle ønsker det samme. Vår database består av flotte, aktive og intelligente kvinner i Bergen og omegn, som søker kontakt med en mann som deg.

Vi har en utfordring til deg som er en selvgående mann på jakt etter en passende partner; registrer deg kostnadsfritt i dag! La oss gjøre jobben for deg. Bruk 2 korte minutter og registrer deg her:

https://spleiset.wufoo.com/forms/zhijsa71v7jfq6/

Enkelt, ikke sant?!

Spleiset sin hovedgruppe er mellom 30-70 år, så her er sjansene gode for at akkurat DU skal få treffe din sjelevenn.

Hos Spleiset er alt konfidensielt og vårt konsept er hverken skummelt eller farlig. Vi jobber målrettet sammen med våre kandidater for å finne den beste matchen.

Er du interessert i å finne ut mer om oss og hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med Kristine på telefon: 90559774, eller på epost: kristine@spleiset.no