“En uslipt diamant” sine tanker om singeltilværelsen

I romjula hadde vi et hyggelig besøk av en av våre mannlige kandidater. Vi hadde en god dialog hvor vi fikk gleden av å intervjue han om singlelivet. Det var et møte fullt av latter og morsomheter, men også alvor og seriøsitet.

Vår kandidat er en mann på 40 år som har vært singel i 3 år. Han kom fra et 7 års langt samboerskap og har to barn med sin tidligere samboer. Plutselig skulle han være alene og stå på egne ben, samt skape en ny fremtid for både seg selv og sine barn.

Hvordan var det for deg å bli singel? spør vi vår mannlige kandidat.

«I begynnelsen var det veldig rart, jeg måtte gå inn i meg selv og begynne å tenke nytt på hvordan jeg kunne skape en best mulig fremtid for meg og mine barn. Barna mine er veldig viktig for meg, de er alt!»

En merker fort at barna til vår kandidat betyr hele verden for han og det er mye glede og engasjement når han prater om dem.

Hva har singeltilværelsen gjort med deg som person?

«Jeg har funnet en større ro i livet, og blitt mer bevisst på meg selv. Jeg har også fått et enda større fokus på mine barn og de menneskene jeg har rundt meg. Jeg har det veldig godt, men det finnes selvsagt et savn etter noen å dele hverdagen med»

Har du vært på stevnemøter og på hvilke arenaer er det du har vært på «jakt»?

Har vært på Tinder, og møtt et par kvinner via det.

Hvordan var det?

«Det har blitt en del rare situasjoner.» sier han og ler. Han forteller oss om det finnes mye useriøse mennesker og at han har opplevd en del falske profiler. Det er også mye fokus på seksualitet.

Hvilke følelser sitter du igjen med etter å ha vært på Tinder?

«Det følelse ganske tomt, særlig om en opplever å bli avvist uten noen forklaring. Folk slutter plutselig bare å svare, og det føles jo selvsagt litt merkelig. Jeg føler personlig at det blir feil måte å finne kjærligheten på. Jeg føler det blir veldig overfladisk, og mye fokus på utseende. Det er lite personlig, og et manglende fokus på å se meg og mitt behov.»

Hvordan ønsker du å ha det på et stevnemøte?

«Det føler jeg er veldig situasjonsbetinget, men jeg ville gått en tur eller tatt en kopp kaffe. Det viktigste er at vedkommende jeg går på date med får fullt fokus og interesse fra meg.»

Utleverer du deg selv?

«Sikkert alt for mye» sier han og ler. «Eller kanskje for lite?»

Ønsker du et langvarig forhold?

«Ja. Jeg trives alene og som singel, men drømmer om å skape et hjem sammen med en kvinne.

Jeg har lyst til å investere i et langvarig forhold og skape et trygt og stabilt sted sammen med barna og en potensiell partner.

«I am nesting like a woman.” Sier han og ler.

Hva er din største utfordring ved å gi slipp på singeltilværelsen?

«Jeg har kommet inn i en komfortsone, og jeg trives veldig godt med å være alene. Jeg har troen på at ved å ha en rolig tilnærmelse og blir godt kjent før en tar steget fullt ut, så vil ting ordne seg.»

Skremmer et fast forhold deg?

«Litt. Når har jeg bare meg selv og barna å tenke på, så klart det kan være litt skremmende å gi slipp på «friheten». Men jeg er klar, og har troen på at ved å respektere hverandre og gi hverandre rom så vil en få et godt samliv. Det er viktig å være sparringspartnere, være ærlig og åpen.»

Hva er et forhold for deg?

«Noen å dele hverdagen med og skape et hjem. Finne på ting sammen, skape felles mål. Jeg liker å trene og lage mat, det hadde vært fint om vi kunne gjort det sammen.»

Hvilke kvinner er det du søker etter?

«Tidligere så jeg nok etter kvinner som var litt yngre en meg, men merker at jeg mer og mer ser etter kvinner på samme alder og på samme bølgelengde. Uten at jeg utelukker noe. Jeg har tenkt at det er en fordel om de har barn fra før, men jeg er ikke fremmed for å starte på ny igjen med den rette kvinnen. Jeg elsker barn og det gir meg mye glede i livet. Jeg søker en kvinne som har noenlunde de samme interesser og verdier som meg, og som er klar for å godta både meg og barna mine.»

Er Spleiset et trygt sted for deg?

«Det tryggeste jeg kan se for meg, føler meg veldig trygg og verdsatt i deres samvær. Hos dere kan jeg være ærlig og det er rom for at jeg er meg selv. Dessuten har jeg troen på arrangerte møter. Dere er seriøse og en kan være trygg på at det ikke er noen falske profiler.»

Hvordan skulle vi har markedsført deg?

«Jeg er en uslipt diamant !» sier han og ler. « Jeg er en spontan, lojal og trofast mann på jakt etter et langvarig forhold. Jeg bruker mye tid på ungene, verdier og følelser.  Jeg er god på tålmodighet og er glad i dyr. Jeg er en person som blir lett engasjert og liker å finne på ting.»

Hvordan ser fremtiden ut for deg?

«Den ser lys og fin ut. Det er nye muligheter på jobb og fremtiden er formbar»

 

 

Har du lyst til å møte vår kandidat? Ta kontakt.