Hva kan være bedre enn å snakke fortrolig med en kvinne og få henne til å finne kjærligheten for deg ?

Spleiset AS ønsker å rekruttere flere flotte menn som er på jakt etter en partner. Vi opplever at noen menn synes det kan være skummelt å ta kontakt med oss og at det å gå på et stevnemøte kan oppleves som stress. Noen av dere er allerede på nettdating markedet og opplever at dette er både tidskrevende samt at det kan være utfordrende å skille seg ut som et «ekte» mannfolk blant mange useriøse profiler.

Det kan være utfordrende å komme i kontakt med de seriøse kvinnene dere ønsker å skape en relasjon med. Internett florere av muligheter, men en del av de mulighetene gjemmer seg bak tastaturet og falske profiler. Det er ikke bare kvinner som opplever useriøse mennesker og henvendelser. Flere av våre mannlige kandidater gir oss tilbakemeldinger på «lokke» profiler og retusjerte bilder som gir et helt feil bilde av virkeligheten.

Samtlige av de flotte kvinnene vi har i vår database sier at de har prøvd ulike nettdating tjenester, men at de nå er gått lei av falske profiler og menn som utgir seg for å være noe de ikke er. Det er derfor de kontakter oss, fordi de vet at vi er en seriøs aktør på markedet. Vi har ingen falske profiler og vi kvalitet sikrer alle våre kandidater. Dette er flotte kvinner som søker menn i alle aldre.

Ønsker du å bruke tidene din på noe annet enn å sveipe rundt på mobilen? Har du mistet interessen for falske profiler og de evige jaktmarker?  Er du lei av å bli avvist fordi useriøse menn allerede har ødelagt dine sjanser hos de kvinnene du ønsker å komme i kontakt med?

Spleiset AS er klar for å markedsføre deg og dine kvaliteter, slik at du kan skape den gode relasjonen du ønsker.

Du lurer kanskje på hvordan vi kan hjelpe deg og hvorfor du skal velge oss?

Vi har tatt en prat med en av våre mannlige kandidater for å få en mann sitt syn på Spleiset og dating.

Vår mannlige kandidat er en sprek og intelligent mann på 53 år, og vi takker for at han sa ja til å svare på våre spørsmål. Kjenner du deg igjen i hans refleksjoner? Ta kontakt i dag så starter vi på en spennende reise sammen.

Hvorfor valgte du å kontakte Spleiset?

Jeg har over flere år forsøkt meg på nettdating, men har dessverre erfart at dette «kart og terreng» ikke helt stemmer overens med hverandre! Med det mener jeg at mange legger ut informasjon som ikke stemmer overens med hvem/hvordan de er. Bildene har ofte gjennomgått en heftig Photoshop behandling og i flere tilfeller mener jeg bestemt at «hun» jeg har skrevet med ikke er en «ekte» kvinne. Det vil si at nettstedet har laget en profil som ikke eksistere og at det er noen i redaksjonen (eller ukjente aktører) som mailer med meg for å holde «poteten varm». De holder gnisten oppe hos meg, for så å plutselig forsvinne etter en tid.

Etter å ha lest om Spleiset og vært i møte med matchmakerene, skjønte jeg raskt at dette var et konsept jeg likte meget godt, samt kunne være trygg og fortrolig med.

Jeg tenker: «Hva kan være bedre enn å snakke fortrolig med en kvinne og få henne til å lete for meg?!» En kvinne vet hvordan en kvinne tenker og kan gi oss menn en liten vekker i «hvordan/hvorledes».

Hva er den største forskjellen mellom Spleiset og nettdating?

Spleiset AS = trygghet for at du vil møte en kvinne som passer til deg og ditt liv.

Nettdating = Være forberedt på mye «Juks og fanteri»!

Ville du anbefalt Spleiset til andre menn?

Helt klart: JA!

Spleiset sine matchmakere er seriøse kvinner som jobber hardt for å finne kvinnen du søker i ditt liv. De gjør en meget grundig jobb i forhold til den du søker etter. De kommer hjem til deg for et intervju samt videoinnspilling. De stiller gode spørsmål til refleksjon, som ofte bare en kvinne kan stille til en mann.

Du blir satt litt på prøve og må være ærlig med både deg selv og matchmakeren. Dett er helt klart nødvendig for at de skal kunne finne kvinnen du søker.

Vi opplever at det kan være «skremmende» for menn å melde sin interesse til Spleiset, har du noen tanker om hvorfor?

Det var en åpenbaring for meg å oppdage at Spleiset AS fantes i Bergen! Dette ga meg nytt håp om at jeg en dag skal kunne finne en kvinne jeg kan dele livet mitt sammen med. Personlig så tenker jeg at for meg betyr Spleiset trygghet, fortrolighet, diskresjon og profesjonalitet.

Hvordan opplever du din rolle som kunde hos Spleiset?

Jeg føler meg respektert i forhold til de kvaliteter og egenskaper jeg søker etter hos en kvinne, samt en høflig og profesjonell holdning i forhold til dette med å lete etter en kjæreste og livsledsager.

Dette er jo nokså seriøse greier når en tenker nærmere etter. I min alder vil det jo mest sannsynlig innebære barn, barnebarn, øvrig familie, hus og hjem.

Hvordan vil du vurdere kvaliteten på kandidatene du har blitt introdusert for?

Jeg har nylig startet min reise hos Spleiset, og har kun møtt en kvinne så langt. Det møtet ledet dessverre ikke til flere møter, men det skyldtes kun MEG. Jeg følte meg ikke tilstrekkelig tiltrukket av henne. Det var mine øyner som «sviktet» undere dette møtet. Kvinnen var en flott kvinne med herlige kvaliteter!

Hva tenkte du angående dating før du ble kunde hos Spleiset?

Som å spille lotto! Liten sjanse for å finne den rette.

Har dine tanker rundt dating endret seg under din prosess sammen med Spleiset?

Ja. Ved å være en kandidat hos Spleiset har jeg fått troen tilbake på at jeg (matchmakeren) kan finne en kvinne til å dele livet mitt med. MEN, her er det viktig for meg å være tålmodig. Jeg må gi matchmakeren arbeidsro og tid til å finne den rett for meg.

 

«Spleiset er rett og slett en gladhistorie som bør deles med mange!»

 

Du kan melde din interesse for Spleiset ved å fylle ut et kort skjema her:

https://spleiset.wufoo.com/forms/zhijsa71v7jfq6/

 

Du kan også ta kontakt med daglig leder på kristine@spleiset.no