Våryr

I Påsken var vi heldige og vi fikk en herlig smak av vår. Sola strålte over Bergen by og vi kunne sole oss i glansen av dansende solstråler.

Spleiset håper at alle våre lesere hadde noen deilige dager i solskinnet, og at litt påskefri har gjort godt for både kropp og sjel.

Våren er tiden for fornyelse og forelskelse, er du klar for å starte en ny eventyrlig reise?

For noen av våre single lesere har kanskje høytiden vært en påminnelse om savnet etter en kjæreste. Det har, som ved samtlige høytider, florert på sosiale medier av kjærestepar som nyter påskesolen enten de har vært på fjellet eller i byen.

Selv om du er singel og har det godt med deg selv, kan slike bilder være en sår påminnelse på savnet etter å krype inn til en armkrok en sen kveld etter en dag fullt av aktiviteter.

Du er ikke alene! Vi opplever en økt pågang etter påsken, og flere flotte seriøse single har meldt sin interesse etter påsken.

Flotte kandidater som er klar for å skape en god og langvarig relasjon. Flere av våre kandidater er svært aktive og søker en partner som er spontan og eventyrlysten. En som de kan gå på tur med eller oppleve nye spennende reisemål sammen med . En partner som de kan dele store og små opplevelser med. En livsledsager som de kan ha den «gode samtalen» med, over et godt måltid.

For våre kandidater handler det om å finne en livslang partner som ønsker å dele hverdagen sin med noen. Det handler om å finne en bestevenn som kan være en støttespiller i både oppturer og nedturer. Det handler også om frihet. Frihet til å være et eget individ i en relasjon.

Våre kandidater er mennesker som har det fint med seg selv og singeltilværelsen. De er ikke desperate, men savner det lille ekstra krydderet i hverdagen. De trives godt i eget selskap, men ønsker å oppleve de gode følelsene som en god relasjon gir.

Er du en av de som er klar for vår og romantikk? Ønsker du at vi skal jobbe sammen med deg for å finne den rette?

Meld din interesse i dag, ta kontakt med kristine@spleiset.no eller registrer deg kostnadsfritt som kandidat hos Spleiset.