Vi dater enda!

Vi dater enda !

 

Kandidatene ønsker å være anonyme, derfor er utvalgt navn på kvinne, Kari 52 år og mann Ole 51 år.

To litt sjenerte og reserverte kandidater kommer inn på mitt kontor, du ser at de har et godt øye til hverandre.

Ole tok kontakt med Spleiset for en stund tilbake, han hadde hørt om oss igjennom bekjente. Ole har vært på to dater før han traff «blink». Kari registrerte seg i vår database da Spleiset hadde et «blind date» arrangement tidligere i år, hun ble dessverre ikke valgt videre til dette, men ble invitert inn på kontoret for et uforpliktende møte. Da bestemte hun seg! Jeg ønsker å bli en betalende kunde, slik at Spleiset kan gjøre en aktiv jobb for meg.

Ole hadde vært singel i over 5 år og Kari har vært singel i over 3 år. Etter grundige analyser, ble disse en match og prosessen ble satt i gang!

Kari sier at i det Ole ringte og hun hørte hans stemme, kjente hun at hun gledet seg til å treffe han.

Første møte, spenning og kribling først og så treffet som førte til en langvarig date. Kari sier at hun likte det hun så, Ole trenger mer tid til å blir kjent og studere personen som sitter foran han. De begge sier kjemi og samtale er viktig, utseende også. De drikker kaffe og prater mye, de prater om det hverdagslige, som hvor gamle er dine barn, hvordan har du det på jobben, hva har du gjort i dag. Daten varer bare i litt over en time, så går de hver til sitt.

Jeg snakker med begge to neste dag og da har de allerede avtalt å møtes til neste date, da går vi på en tur sier Kari.

Etter en uke, andre date, været er ikke på deres side, så daten ender opp på Egon med en lunsj. Samtalen satt litt løsere på andre date, de var kommet forbi den pinlige situasjonen. De har like god kjemi og praten flyter godt. Ole sier, vi prater så godt i sammen og det er så enkelt.

Hun har kjent det hele veien at hun har lyst å treffe han og han ser frem til neste treff.

Kommunikasjon er veldig viktig for Kari og Ole i denne prosessen. De skriver tekstmeldinger hver dag og snakkes på telefonen når sjansen byr seg. Det har aldri vært et tema for de å være uunnværlig i forhold til å få tak i hverandre. Prosessen for å bli bedre kjent er å tilbringe den tiden de har sammen, sier begge to. De har vært på tur i Norge, korte dagsturer. Han spiller golf og hun lærer frivillige hans interesser. Det blir tid til flørt og prat på slike eventer. De har også åpnet opp for å bli kjent med deres venner på hver sin side og dette har vært en suksess. Familien har de enda ikke kommet så langt til å hilse på, men noen få steg har de tatt i den retningen.

Jeg lurer på om de er blitt kjærester? De ser på hverandre med et lurt blikk…. Vi dater enda, vi har ikke definert oss enda som kjærester, tar ting stille og rolig og stresser ikke. Vi er blitt så gamle nå at vi ikke har noe hastverk, sier Ole og ler.

Er dere forelsket? For Ole tar dette tid, det handler om å bearbeide hverandre og finne kjemien og felles interesser. Kari skyter inn og sier at det er absolutt et potensiale! Ole nikker til dette svaret og smiler bort til henne.

Vi har snakket om å ta steget ut for en felles ferie i januar og dette er en god fremtidsplan og noe å glede seg til for begge to.

Jeg lurte på om de hadde gjort noe skikkelig romantisk for å holde oppe gnisten i forholdet. Begge to ser på hverandre og ler, nei vi har enda ikke vært ute på en romantisk aften enda, der vi har pleiet hverandre. Vi har vært i sammen med andre og vært i hverandres selskap, dette er romantisk nok for oss. Men kanskje vi skal vurdere dette, sier han!

Hvorfor valgte dere Spleiset? Trygg og god oppfølging. Hos Spleiset treffer vi likesinnede i samme situasjon. Andre dating apper tror de bare er for de som ønsker å være med på “gøyen”.

Vi vil absolutt anbefale Spleiset videre.

Intervjuet er over og jeg slipper de ut i solen. De skal spise lunsj sammen. De gleder seg til fortsettelsen.

Jeg lurer på om jeg kan slette deres profil hos Spleiset, Ole sier kontant JA.

Spleiset ønsker de lykke til videre!