“Vi fører folk sammen”

Føles det ut som en endeløs prosess å gå på stevnemøter? Er du redd for det ukjente og føler på ubehaget mange kan oppleve ved et stevnemøte? Nå skal du ut å utlevere deg selv på ny og du kjenner nervøsiteten stiger. Har du mange negative tanker rundt selve ordet stevnemøte?

Slapp av, du er ikke alene!

I vår jobb som matchmakere opplever vi ofte at mange av de vi prater med kjenner at det knyter seg i magen bare ved tanken på et stevnemøte. Spleiset hjelper mennesker til å ufarliggjøre selve stevnemøte prosessen. Som matchmaker hjelper vi deg til å tenke positivt og oppleve mestring.

Vi ser resultater nå våre kandidater endrer sin tankegang og fokusere på våre innspill. Det er først når den verste nervøsiteten og ubehaget er borte vi ser at den personlige utviklingen starter. Når en åpner hjertet sitt og tenker positivt blir en mer attraktiv for andre. En blir også tryggere på seg selv noe som øker selvtilliten. Dette øker sannsynligheten for å du finner din sjelevenn.

Det trenger ikke å være skummelt å gå på et stevnemøte. Det første du kan gjøre er å forberede deg! Sørg for at du vet litt om personen du skal møte på forhånd. Har dere felles interesser? Velg deg ut et tema og noen spørsmål du kan stille dersom praten sitter fast. Finn lette samtaleemner. Unngå fellen ved å ta opp diskusjonen rundt dype samtaleemner som for eksempel politikk, religion etc.

Husk å være deg selv, MEN tenk på hvordan du fremstår og hvordan motparten oppfatter deg. Førsteinntrykket er ofte avgjørende for en videre relasjon. Vis at du er takknemlig for at motparten tar seg tid til å treffe deg. La stevnemøte bli en positiv opplevelse for begge parter, slik at begge to sitter igjen med en god følelse. Selv om du underveis oppdager at det ikke er din drømmepartner, så sørg for at du fortsetter med å skape den gode stemningen. Dersom du klarer å fortsette å tenke positivt, vil det være lettere for deg å gå på et nytt stevnemøte med et åpent sinn med en ny kandidat.

Et godt tips å ta med seg under selve planleggingen av det første stevnemøte: gjør det enkelt!

Det enkle er ofte det beste. Bestill ikke den treretteren med vinpakke på den fineste restauranten, bare for å imponere. Det er mange som føler et ekstra press når de vet at de må sitte i et par timer og spise, selv når gnisten ikke er der.

Ta en kopp kaffe og la din potensielle partner være i fokus! Bruk sansene dine og interesser deg for den personen du har foran deg. Det er lettere å åpne seg og være «pålogget» under uformelle og avslappende omgivelser. Om du opplever en gnist for vedkommende, gi en tilbakemelding på dette. La han/henne få høre at du synes det var hyggelig å treffes.

Vi i Spleiset ønsker at flere skal gå på stevnemøter med et åpent sinn. Vi ønsker at flere skal oppleve mestring og skape nye positive opplevelser!

                                                                                           «Vi fører folk sammen»