Vil du lykkes som singel?

Spleiset inviterer til en spennende og lærerik workshop sammen med Bianca Schmidt. Du trenger ikke være kandidat hos Spleiset AS for å være deltaker på kurset, vi ønsker alle single hjertelig velkommen. Kurset passer like godt for både menn og kvinner!

Arrangementet vil finne sted onsdag 21. Februar ute i våre lokaler på Straume og koster 400 kroner.

WORKSHOP

Kjærlighet er noe vi alle drømmer om, selv om det kan være både skummelt og sårbart. Vi vet alle hvor himmelsk deilig det kan være når vi er i et kjærlighetsforhold som fungerer.

På tross av myten om det glade og frie singellivet, så er det også sårbart og ensomt. Veien ut av en singeltilværelse kan være krevende. For å finne den rette må vi risikere avvisning. Likevel gjør vi det, igjen og igjen, i håpet om å finne den rette. For vi vet at den potensielle gevinsten er så vidunderlig stor.

Men hvordan lykkes som singel?

Eller rettere sagt, hva kan du gjøre for å tilrettelegge for et godt og stabilt kjærlighetsforhold med vitalitet og gnist? For det er jo det som er målet. Vil du lære mer om hvordan dette kan bli virkelig?

Velkommen til kurs med Bianca Schmidt i Spleiset sine lokaler på Straume.

Onsdag 21 februar kl. 18-21, pris kr 400. Beløpet betales inn til Spleiset sin konto : 1503 78 23977. Merk betalingen med “KURS” samt ditt fulle navn. 

NB! Det er begrenset med plasser så her lønner det seg å være tidlig ute!

Dette kveldskurset/ workshop gir deg:

· Større innsikt i den emosjonelle runddansen dating kan sette i sving, hvorfor det er sånn og hvordan komme ut av det.

· Hva du kan gjøre for å tiltrekke en person og skape ditt drømmeforhold med.

· Hvordan gjøre deg klar for å skape en god relasjon

· Hvordan komme deg ut av destruktive dating relasjoner og kjærlighets-hekt.

· Forståelse for hvordan de unike forskjellene i det feminine og maskuline påvirker forholdet og skaper tiltrekning.

· En større forståelse for kjærlighets-drømmen så den kan bli mer tilgjengelig for deg.

· Kurset passer for alle interesserte, ingen forkunnskaper kreves. Du kan være aktiv på kurset eller bare sitte stille og ta inn lærdom. Med andre ord – du er velkommen som du er.

Bianca Schmidt er veileder, MSc gestaltterapeut MNGF, samlivsterapeut og sexolog med fast sex og samlivsspalte i VG. Hun har drevet egen terapeutisk praksis på Gestaltsenteret i mer en 20 år. Kjærlighetsforhold, singelliv og dating har lenge vært hennes største passion å jobbe med. Målet er å finne måter vi kan oppnå den kjærlighetsdrømmen vi alle bærer på.

Ønsker du mer informasjon om Bianca Schmidt? Sjekk ut hennes hjemmeside på ;

http://www.biancaschmidt.no/

 

 

 

Spleiset ønsker deg hjertelig velkommen, vi ses!